Home Trasee Atracții Artizani Experiențe Cazări Susține Parteneri Media Kit Ghid de călătorie Contact
1/2
2/2

Agropensiunea Tara Codrului

Asuajul de Sus

Situată în localitatea Asuajul de Sus, este locul unde tradițiile codrenești se împletesc armonios cu elementele de confort ale lumii moderne.

Primul nivel al pensiunii aduce in intampinarea oaspeților o sală generoasa care serveste drept sufragerie, biblioteca, dar si sala de mese alături de o bucatarie utilată modern Agropensiunea dispune de 4 camere de odihna și un apartament,fiecare cu grup sanitar propriu și balcon, însumând astfel 12 locuri de cazare. Demisolul pensiunii este un spațiu de distracție și relaxare deplina deoarece pune la dispoziția oaspeților 2 mese de biliard si 2 mese pentru tenis de masă,dar și numeroase jocuri de societate.

Locația noastră secundară este o cabana intimă, pe marginea lacului, ideală pentru iubitorii de natură. Situată la numai 500 de metri de Agropensiunea Țara codrului, cabana își așteaptă musafirii într-un cadru feeric,înconjurată de liniștea naturii.

Facilități culinare

Agropensiunea Țara Codrului dispune de restaurant cu regim închis disponibil doar pentru oaspeții cazați. Vă așteaptă cu preparate tradiționale din produse naturale specifice Maramureșului și gustări deosebite din carne de vânat.

Mai multe detalii despre unitatea de cazare și restaurant găsiți AICI.

Citește mai mult

Unde e

Asuaju de Sus 217 A

Pe care traseu se afla

1.1

Seini - Tara Codrului
170km · 9 zile

Programează o vizită

0765220432 mail: Contact@taracodrului.ro