Home Trasee Atracții Artizani Experiențe Cazări Susține Parteneri Media Kit Ghid de călătorie Contact
1/2
2/2

Pârtiile de ski de la Șuior

Baia Sprie

Șuiorul este prin excelență o stațiune montană de iarnă, care se remarcă mai ales prin facilitățile oferite iubitorilor sporturilor, specifice anotimpului iarna. Amplasate pe versantul nordic al Masivului Mogoșa, cu o lungime de 3600 m, pârtiile de schi ale Complexului Șuior sunt cotate ca pârtii de dificultate medie. Zonele de dificultate ridicată sunt alternate în mod fericit cu porțiuni mai line, ceea ce le dă un farmec aparte și senzația permanentă pentru schiori de noutate și adrenalină.

Vă putem garanta că la ȘUIOR veți întâlni cele mai bune pârtii din zonă. Schiorii din România şi nu numai, aflaţi în căutarea unor pârtii de schi în Maramureş, sunt invitaţi să schieze la Turist Şuior.

Pârtiile sunt dotate cu:

Dețin și un centru modern de închiriere echipamente de schi sau snowboard dotat cu peste 250 echipamente; Staţia de plecare a telescaunului este amplasată la 50 m depărtare de terasa complexului.

Pentru începători și copii au amenajat o pârtie de 100 m lungime dotată cu baby-ski. Monitorii de schi se găsesc în sezon în permanență pe părtie gata să le descopere celor interesați tainele acestui minunat sport.

Pentru cei care nu vor, nu știu sau nu pot să schieze au amenajat pentru recreiere și distracție la Cota 1000 o pistă de tubing de 100 m.  și Adrenalina este asigurată garantat, ei vă oferă echipamentul, voi mergeți cu curajul și buna dispoziție

Complexul ȘUIOR mai dispune de cazare și de restaurant, atât la bază, cât și la Cota 1000.


Pentru mai multe informații accesați website-ul lor AICI și pagina Facebook, sau scrieți un email la: contact@suior.ro, office@suior.ro

Citește mai mult

Unde e

str. George Coşbuc, nr. 121

Pe care traseu se afla

41

Șișești - Baia Sprie - Baia Mare
17km · 1/2 zi

Programează o vizită

10:00-20:00

Fix: +40 262 – 262080, +40 262 – 261485 Mobil: + 40 753 067 764