Home Trasee Atracții Artizani Experiențe Cazări Susține Parteneri Media Kit Ghid de călătorie Contact
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6

Camping si Pensiune Dacii Liberi Resort & Spa

Petrova

DACII LIBERI – deşi gândul la Maramureşul istoric unde se află te îndreaptă spre alte denumiri, în locul în care tradiţiile străvechi se păstrează cel mai bine, ei s-au dus mai departe. Pe aceste meleaguri, vechii Daci, nu au fost niciodată cuceriţi. Aici strămoşii noştri au fost mereu LIBERI. DACII LIBERI.
Împletind tehnica modernă – în toate aspectele ei – cu tradiţiile şi studiile privind moştenirea acestor tradiţii, a rezultat Dacii Liberi Resort & Spa.
Fiind cotați cu cinci margarete, complexul de servicii oferit de Dacii Liberi, de la serviciul de recepție, la serviciul de alimentație publică, la serviciile de SPA , cazare, camping și toate celelalte, au fost analizate înainte de deschidere pentru a vă oferi o experiență unică , de neuitat. Angajații lor, cei alături de care lucrează zi de zi, sunt oameni ai locurilor. Oameni în care au investit și i-au învățat- oameni care le sunt dragi și care îi ajută să livreze experiența unică Dacii Liberi. Oameni care iubesc ceea ce fac! Oameni de care vă veți îndrăgosti. Oameni care acum sunt dornici să învețe mai mult din această experiență, din turismul performant- și pe care noi îi susținem.
Campingul Dacii Liberi este situat pe malul stâng al râului Vișeu și dispune de 24 de locuri pentru corturi și rulote. Facilitățile oferite în camping sunt: electricitate, apă potabilă, dușuri. 
Călătorii care vor călca pragul acestui loc vor beneficia de toate facilitățile Dacii Liberi Resort&Spa, cum ar fi: piscina acoperită, jacuzzi, saună umedă, saună uscată, salină curativă, bazin cu apă sarată și sală fitness. Există și un loc de joacă amenajat pentru copii.
Totodată, în cadrul restaurantului Dacii Liberi, se poate degusta din mâncărurile tradiționale și internaționale, precum și din gama variată de băuturi alcoolice și nonalcoolice.
Terenul pe care este amenajat campingul este plat, iar datorită amplasării acestuia vă puteţi bucura de o linişte profundă, de împrejurimile superbe şi de aerul proaspăt şi curat de munte.
Din camping se poate ajunge cu ușurință la mănăstirile Bârsana și Peru, la Cimitirul Vesel de la Săpânța și totodată puteți să parcurgeți minunatul traseu cu Mocănița, iar pentru cei pasionați de plimbări cu bicicleta, în zonă regasiți mai multe trasee spectaculoase.
Pentru mai multe informații puteti accesa website-ul lor AICI. 

Citește mai mult

Unde e

Strada Principală 804, Petrova 430152

Pe care traseu se afla

8

Valea Vișeului - Bistra - Petrova
18km · 1 zi

9

Petrova - Ruscova
13km · 1/2 zi

Programează o vizită

0362 404 543